ONS KANTOOR

Eddy Van Camp
Eddy Van CampAdvocaat
K.U. Leuven 1969
advocaten@evclaw.com
T: 03 241 05 41
Ilse Mertens
Ilse MertensAdvocaat
U Gent 1986
advocaten@evclaw.com
T: 03 241 05 41
Nicolas Anthonissen
Nicolas AnthonissenAdvocaat
U Antwerpen 2023
advocaten@evclaw.com
T: 03 241 05 41
Charlotte Schillebeeckx
Charlotte SchillebeeckxAssistant Manager
advocaten@evclaw.com
T: 03 241 05 41

Nicole Verstrepen
Nicole VerstrepenOffice Manager
advocaten@evclaw.com
T: 03 241 05 41

Nora Tijini
Nora TijiniAdvocaat
U Antwerpen 2008
nora.tijini@gmail.com
T: 03 241 05 41

Te dikwijls worden advocaten enkel  geraadpleegd om juridische geschillen op te lossen. Meestal gaat het dan om problemen die onmiddellijk aangepakt moeten worden. Uiteraard kunt u in zo een geval op ons rekenen voor snel en accuraat advies om uw belangen te verdedigen.

Maar we kijken ook graag vooruit. Omdat we overtuigd zijn dat we onze cliënten zo nog beter van dienst kunnen zijn door op voorhand samen te zitten, krijgen we een duidelijk zicht op de kleine en grote risico’s die privé of zakelijk op u af dreigen te komen. Deze analyse levert altijd een aantal juridische adviezen op die de risico’s neutraliseren nog voor ze kunnen uitgroeien tot een probleem of geschil.

 

“Privé, zakelijk en op maat van de cliënt”

Luisterbereidheid: een van de eerste opgaven die iedere medewerker op ons bureau heeft geleerd, zoals ook ik die heb geleerd in mijn meer dan 40 jarige loopbaan (Aan de balie sedert 1969). Of het nu gaat om adviezen, opstellen van contracten of procesvoering, het zoeken naar de gepaste oplossing begint bij het luisteren naar de cliënt, zijn problemen, zijn visie, zijn wensen. Niemand kent zijn dossier beter dan hij en niet zelden is het de cliënt zelf die de oplossing aanreikt, waarbij de advocaat deze in een juridische vorm dient te schaven en te verpakken.

Luisterbereidheid noemen we dat en van daaruit samen transparant zoeken naar wat kan, moet of wat precies dient vermeden. De unieke samenwerking tussen cliënt en advocaat gedekt door de discretie, het beroepsgeheim en de wederzijdse loyaliteit. Zo werken we.

Eddy Van Camp

“We doen het Samen… met U”