Tijdens deze studienamiddag worden, naar jaarlijkse traditie, een aantal belangrijke evoluties in het faillissementsrecht kritisch geanalyseerd, aangezien er in 2022 en 2023 heel wat belangrijke arresten en vonnissen werden gewezen. Zowel het Europees Hof van Justitie, het Grondwettelijk Hof, het Hof van Cassatie als diverse hoven van beroep en Ondernemingsrechtbanken hebben talrijke uitspraken geveld, al dan niet gepubliceerd, waaruit de sprekers een selectie hebben gemaakt ten behoeve van de practicus van het faillissementsrecht. De sprekers, auteurs van het boek “ Insolventie van ondernemingen: De wet van 7 juni 2023 met 5 jaar rechtspraak sinds de inwerkingtreding van de wet van 11 augustus 2017” zullen de rechtspraak ook laten aansluiten met de wijzigingen die werden ingevoerd bij de Wet van 7 juni 2023.

Ook via livestream

Net als vorig jaar, bieden we u dit jaar de keuze: dit seminarie dat doorgaat in Antwerpen, zal dit jaar ook integraal te volgen zijn via livestream.

Kies dus zelf wat u past:

  • ofwel het seminarie ter plaatse volgen samen met uw vakgenoten,
  • ofwel volgt u het seminarie digitaal – via livestream vanop uw werkplek of van bij u thuis.

 

Getuigenissen

Zeer praktijkgericht; perfect voor het doelpubliek (curatoren). Mag voor mij nog steeds jaarlijks ingelast worden in het lesaanbod.

– Carmen Matthijs, advocaat, Advocatenkantoor Debel en Matthys

Zeer goeie sprekers met kennis van zaken en een perfect online seminarie.

– Marianne Macharis, advocaat, Advocatenkantoor Macharis

 

Doelgroep

Dit M&D seminarie richt zich tot:

  • advocaten
  • gerechtsdeurwaarders
  • magistraten
  • bedrijfsjuristen

 

Direct inschrijven: https://www.ncoi.be/nl/opleiding/faillissementsrecht.html